Легендарната на английския футбол Гари Линекер “насоли” Кристиано Роналдо за

...
Легендарната на английския футбол Гари Линекер “насоли” Кристиано Роналдо за
Коментари Харесай

Линекер насоли Роналдо заради селфи в самолет

Легендарната на британския футбол Гари Линекер “насоли” Кристиано Роналдо за фотографията, която португалецът си направи в своя частен аероплан малко след новината за изгубването на новото попълнение на Кардиф Сити Емилиано Сала.

Аржентинският футболист е в неопределеност от предходната нощ, когато дребният самолет, с който пътуваше от Нант до Кардиф, изчезна безследно над Ламанша.
 Новината за нещастието обаче не попречи на Роналдо да качи в обществените мрежи селфи, на което театралничи удобно настанен в персоналния си аероплан, а под фотографията употребява три емотикони – усмихнато лице, аероплан и сочещ нагоре палец.

pic.twitter.com/zC80kfMES8
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 22 януари 2019 година Гари Линекер укори футболиста, като съобщи, че Роналдо е избрал най-неподходящия миг за сходна фотография.

“Не е най-подходящиятт ден за такава обява. Определено! “ написа Линекер на профила си в “Туитър”, само че по-късно добави: “Сигурен съм, че той го е направил без да знае или да го осъзнава, само че въпреки всичко някой можеше да му каже.”

Not the day for this tweet. It really isn’t. https://t.co/61y6cgEzm0
— Gary Lineker (@GaryLineker) 22 януари 2019 година Роналдо фактически може да не е схванал за нещастието, защото прекара целия ден в съда в Мадрид. Той си потегли оттова с усмивка, откакто се призна за отговорен по делото против него за укриването на налози и избегна пандиза, сключвайки съглашение с прокуратурата да заплати 18,8 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР