Легендарната гимнастичка и съпруга на собственика на Левски Наско Сираков

...
Легендарната гимнастичка и съпруга на собственика на Левски Наско Сираков
Коментари Харесай

Илиана Раева: Семейството ни е постоянно малтретирано заради Левски

Легендарната гимнастичка и брачна половинка на притежателя на " Левски " Наско Сираков - Илиана Раева, направи послание към " сините " почитатели, политиците и хората от институциите. Тя употребява за тази цел своя профил във Фейсбук.

" Понеже фамилията ни е непрекъснато измъчвано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано доста високо и доста обществено. За начало единствено в България.

Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като правилен, безсистемен почитател, участващ във всички акции за спасяването на " Левски ":

“Повече от 10 години ФК. Левски е тероризиран от група маргинали, хора с огромни упоритости, само че нулева житейска и професионална реализация. Хора, които не са управлявали даже етажна благосъстоятелност са си сложили за цел благодарение на избрани политически и престъпни кръгове, да ръководят, търгуват и дефинират клубната политика на най-обичания клуб в България.

През годините бяха основани,,Тръст синя България ”;Левски на Левскарите и високомерен националния клуб на последователите от вътре, с една единствена цел, гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран, узурпиран, заглъхнал. През тези организации всяко управление бе шантажирано и изнудвано чрез хулигански прояви и зов за протест. Протест до момента в който въпросните герои милеещи за синята концепция не получиха акции, магазин, мърчедайзинг, защита,процент от билети.

Господа сепаратисти, време е към този момент да паднат маските и да си признаем, че вие разделяте а не обединявате. Вие ненавиждате, а не обичате, вашата съществена цел е да има подвластен Левски,не свободен и проспериращ.

Вашите ментори вървят с анцунг и приказват на акцент, вашите господари са с богата престъпна биография и най-малък разсъдък. Вашата агитация е през съмнителни медийни канали,обслужвани от публицисти, подготвени за един таратор да предадат всичко свято.

Господа отидете в клубната експозиция и вижте, какви Левскари са се раждали, популярност Бог ще се раждат, за най-голямо благополучие не наподобяват на вас!!!

П.П.Г-н Сираков, Г-н Борисов, дръжте надалеч търговците от храма (Георги Аспарухов).Хора на, които са скъпи билетите и абонаментните карти, тези така и така влизат без пари са доста под 1(един )процент. Вашият максимален капитал е феноменът публиката на Левски, феномен разказан от Смирненски,,От каруцар до Цар ”От каруцар до цар,от богат до бедняк, от необразован до интелектуалец, всички ние поддържаме Левски!!!

Феноменът Левски е разказан даже от социалиста Вапцаров, гениалният стихотворец обичащ десният тим написа,,Монокълът златен, каскета е наследник ”

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината,група футболни хулигани с користни планове, нямат никакво значение!!! ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР