Легендарната Брук Шийлдс стана лице на новата колекция бански костюми

...
Легендарната Брук Шийлдс стана лице на новата колекция бански костюми
Коментари Харесай

На 52, гореща и по бански - Брук Шийлдс

Легендарната Брук Шийлдс стана лице на новата сбирка бански костюми на Swimsuits for All ( "Бански за всички "), известни с това, че продуктите им са подобаващи за дами с всевъзможни форми и възраст.

52-годишната актриса театралничи като дива с бански в огнено алено и с обемна къдрава коса.

ВИЖТЕ ГОРЕЩАТА БРУК ШИЙЛДС Пожарна охрана БАНСКИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Шийлдс с убеденост демонстрира съвършеното си тяло, само че признава, че не постоянно се е чувствала комфортно в кожата си.

"Пораснах пред очите на целия свят и бях неуверена по отношение на външния си тип. Сега, след толкоз години под светлините на прожекторите, мога да кажа, че се усещам добре в кожата си, обичам тялото си и го демонстрирам, вместо да го укривам ", разяснява актрисата.

"Радвам се, че мога да споделя това с всички дами, които също са достигнали до този извод ", добавя тя.

По специалност Брук Шийлдс е модел и актриса. Става известна още на 12 година, когато извършва основната роля на малолетна продажница във кино лентата "Хубавицата " (1978 г.). През 1980 година Брук Шийлдс се снима във кино лентата "Синята лагуна ", където дружно с колегата ѝ Кристофър Аткинс играят корабокрушенци, озовали се на уединен тропически остров и там двамата се влюбват един в различен. През 1981 година Брук е определена за лице на 80-те и непрекъснато се появява по кориците на стилните списания по целия свят.

Изпълнява основна роля в сериала "Триумфът на червилата ".

През 2001 година Брук се омъжва за сценариста на сериала "Палавата Сюзън " - Крис Хенчи, от който има две дъщери. Преди това има 2-годишен брак с тенисиста Андре Агаси.

Брук Шийлдс е една от петте дами в акцията на Swimsuits for All - Power Suit. Всички те са с друга специалност, възраст и телосложение. Най-възрастната дама е на 67 година
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР