Легендарната британска група Депеш Мод“ показа язовир Студена“ в последното

...
Легендарната британска група Депеш Мод“ показа язовир Студена“ в последното
Коментари Харесай

Българска актриса и язовир Студена са част от новия клип на Депеш Мод

Легендарната английска група " Депеш Мод “ сподели язовир " Студена “ в последното си видео към парчето Wagging Tongue, част от новия им албум Memento Mori.

Главна роля в него извършва българската актриса Татяна Йолинска. Тя приключва актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ в класа на професор Ивайло Христов през 2021 година. Черно-белият клип е сниман в края на зимата. В него вземат участие и други български артисти и към момента студенти, само че самите Дейв Геън и Мартин Гор не са идвали у нас.

" Депеш Мод “ показаха видеото в сряда вечерта и единствено за ден то бе изгледано над 200 000 пъти, като огромна част от гледанията идват от България. Причина за това е освен огромната фенска маса на бандата у нас, само че и фрагментите от язовира край Перник. Режисьор на видеото е Ед Кей от The Sacred Egg, a креативен началник е Антон Корбийн, който е основател на документалния филм за бандата - Depeche Mode: SPIRITS in the Forest.

Memento Mori е 15-ият студиен албум на бандата, който излезе през март и е отдаден на Анди Флетчър, който ни напусна тъкмо преди една година. В момента бандата е на международно турне, което за жалост няма да премине през страната ни. Видеото стартира с нашето момиче, което прави благ крила от бели рози, точно такова е и логото на новия албум, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР