Легендарната българска певица Йорданка Христова говори пред Дарик радио по

...
Легендарната българска певица Йорданка Христова говори пред Дарик радио по
Коментари Харесай

Йорданка Христова пред Дарик: Ако съм жива, ще изпея „Сърца червени“ и на новия стадион

Легендарната българска певица Йорданка Христова приказва пред Дарик радио във връзка последния мач на ЦСКА на стадион „ Българска войска “ в този му тип. Тя даде обещание, че в случай че е жива, ще извърши химна на „ армейците “ – „ Сърца червени “, и на новото оборудване, заяви.

„ Емоциите бяха от позитивни към негативни. Изключително беше, че стадионът беше цялостен, този стадион признавам преди всички. Била съм на този терен още 1955-56 година. Първи братовчед на баща беше треньор по лека атлетика. Домакинът ни даваше облекла и тичахме “, стартира Христова.



Снимка startphoto.bg: Йорданка Христова

„ Този стадион ми беше на сърце. На този мраз мъчно бих тръгнала някъде, само че поради ЦСКА и вярата, че ще има най-сетне вероятно стадион, фантазията на огромния Гриша Ганчев. Колко хора желаеха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, никой не е като нас “, продължи тя.

„ Реферът Драганов беше нарушител през вчерашния ден. Аз съм толерантна към другите тимове и им се веселя на триумфите. Аз съм по-голяма от стадиона, надживях го и не преставам да съм ЦСКА. “

„ Футболът ме е интересувал постоянно. Мога да кажа наизуст всички имена. Трябва да настъпят коренни промени в нашия футбол. Той няма даже и сетен мач поради Божков, Митата Якимов, веселя се, че гледах с него мача, видях се със Стоичков “, сподели още именитата певица.

„ Тръгнах си първото полувреме, не знаех, че сме паднали, къде има мач 120 минути? Дано стане новият стадион. Много е банално, само че е по този начин – каквато е страната, подобен ни е и футболът. “

„ Ако съм жива, „ Сърца червени “ ще го изпея и на новия стадион “, приключи Йорданка Христова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР