Ледената пързалка Юнак“, намираща се до Националния стадион Васил Левски“,

...
Ледената пързалка Юнак“, намираща се до Националния стадион Васил Левски“,
Коментари Харесай

Деца, семейства и именници посрещат слънчевите лъчи на ледената пързалка „Юнак“

Ледената пързалка „ Юнак “, намираща се до Националния стадион „ Васил Левски “, събира хора от всякаква възраст, а даже и именници, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ралица, която е тук със фамилията си съобщи за БГНЕС, че за първи път посещава ледената пързалка. „ Идваме за първи път, само че живеем наоколо. Дълго време чакахме да я пуснат и в този момент нямаме самообладание да я опитвам. Надявам се да се забавляваме доста “, сподели с усмивка дамата, избрала да се любува на слънчевите лъчи, до момента в който кара кънки на коледната ледена пързалка.

Анета и щерка ѝ Стефани споделиха за БГНЕС, че за втори или трети път посещават ледената пързалка и доста им харесва и идват на драго сърце през зимата. Малката именничка счита, че това е най-яката коледна пързалка. „ Миналата година също идвах, доста се забавлявах, падах, ставах и това беше най-забавната част ”, описа дребната Стефани.

Своите умения на леда показва и Дядо Коледа със Снежанка. Младо семейство, облечено като белобрадия дъртак и неговата красива помощничка, също взеха решение да покарат малко кънки.

БГНЕС беседва и с Явор Маринов, шеф на ледената пързалка “Юнак ”. „ За шести път организираме пързалката, като с всяка година ползата става все по-голям. Прекрасно е, тъй като хората и децата най-много са на открито, карат кънки и спортуват “, сподели той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР