Леден дъжд в централна и южна Германия спря стотици полети

...
Леден дъжд в централна и южна Германия спря стотици полети
Коментари Харесай

Сняг и отмяна на влакове, докато студената зима обхваща Европа

Леден дъжд в централна и южна Германия спря стотици полети и прекъсна пътуването с влакове в сряда, до момента в който изобилният снеговалеж в столицата на Норвегия докара до краткотрайното затваряне на основното летище.

Огромното немско летище във Франкфурт анулира всички полети в ранния следобяд, защото самолетите към този момент не могат да бъдат размразени, само че по-късно възобнови обслужването с стеснен потенциал, сподели представител, добавяйки, че обстановката остава несигурна.

Летището в Осло също е отворено още веднъж само че сподели, че се сблъсква с огромни закъснения, които са оставили доста пасажери блокирани.

Около 680 от 1047 планувани пристигания и заминавания във Франкфурт са били анулирани по-рано денем. На летището в Мюнхен бяха анулирани 254 полета, а по-малко летище в южния град Саарбрюкен спря изцяло да работи.

„ Това е извънредно рядко... има толкоз доста сняг, че водачите не могат да видят светлините на земята, тъй че спряхме всички входящи и изходящи полети “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР