лед раздяла има много начини, по които да скъсим всякакви

...
лед раздяла има много начини, по които да скъсим всякакви
Коментари Харесай

Да следваме ли бившия си в социалните мрежи? Ето какво съветват психолозите

лед разлъка има доста способи, по които да скъсим всевъзможни връзки с някогашния си. Да изхвърлим движимостите му, да изтрием общите фотоси, да заобикаляме "нашите " места.

Какво обаче в действителност е вярно да се случи в обществените мрежи? Като цяло зависи от изискванията, при които сте се разделили и дали сте преодолели страстите след раздялата.

Какво мислят специалистите - психолози? Вижте в канала във:

Най-важно е да си зададем някои въпроси и да си отговорим почтено на тях без да се интересуваме какво ще си намерения и по какъв начин ще се почувства някогашният ни. Но дано да стартираме през цялото време.

Публикация, споделена от (@couple) на Авг 26, 2020 в 1:46 PDT

Ако следваме някогашния в някоя от обществените мрежи, това би било непрекъснато увещание за връзката ни, която е завършила. Затова, в случай че към момента изпитвате усеща, каквито и да било, може би не е добра концепция да се излагате непринудено на тези непрекъснати напомняния. Казано с две думи: възобновяване от раздялата е по-лесно, когато не виждате новия живот на някогашния.

"Честото увещание за другия, следенето на техния живот в действителност ни отдалечава от същинското превъзмогване на връзката ", изяснява доктор Джошуа Клапов. "Така най-после сме "заклещени " сред предишното и бъдещето ".

Трябва да се запитате: "Как се усещам, когато видя изявления на някогашния ми? " Ако не изпитвате нищо или не изпитвате отрицателни усеща, няма проблем да продължите да ги следвате. Психологът Мелани Шапиро обаче декларира, че в случай че статусите, фотосите и сторитата на някогашния ни вършат раздразнителни, предизвикват ни меланхолия или просто трансформират настроението ни, е време да се разделим и софтуерно.

"Един от проблемите със обществените мрежи е, че те не показват живота в същинската му светлина. Той постоянно е бляскав, с доста филтри и розови очила ", изяснява доктор Клапов.

Резултатът - отрицателни страсти, които не почиват на действителността.

Публикация, споделена от (@couple) на Авг 21, 2020 в 11:04 PDT

Според специалистите нездравословното следене на профилите на някогашния е отварянето на профила му няколко пъти седмично. "Фалшиви очаквания, обсесивност, предпочитание да останеш в живота му ", са съгласно тях същинските аргументи да го вършим.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР