LED маската за лице е като нещо, излязло от научнофантастичен

...
LED маската за лице е като нещо, излязло от научнофантастичен
Коментари Харесай

LED маска за лице - ефективна ли е наистина?

LED маската за лице е като нещо, излязло от научнофантастичен филм. Но в действителност е напълно действително. LED маската е апарат за грижа за кожата на лицето, предопределена за домашна приложимост. Вижте най-важното за LED маските за лице.
За LED маските за лице в резюме
Макар през последните години да се приказва повече за LED маските за лице, те в действителност на са нищо ново. Технологията се употребява от десетилетия от кожните лекари за лекуване на възпалена кожа, и изцяло тонизиране.

Днес към този момент елементарно ще ги откриете за домашна приложимост и са една от трендовете с растяща известност. Може би повода е в обществените мрежи и фактът, че методът, по който наподобяват, предизвика мнения.

Всяка маска употребява друг набор от дължини на светлинните талази, които проникват в и провокират промени на молекулярно равнище. Всеки светлинен набор създава друг цвят и се грижи за разнообразни кожни проблеми.

LED маски с алена светлина

Червената светлина е предопределена да усили циркулацията на кръвта и да подтиква производството на колаген. Подходяща е за хора, които желаят да забавят появяването на фини линии и бръчки.

 LED маска с алена светлина

LED маски със синя светлина

LED маските със синя светлина оказват помощ на кожата в битката с бактериите , които предизвикват. Подходящи са, в случай че човек желае да спре непрекъснатото излизане на пъпки

LED маските с алена и синя светлина са най-разпространените на пазара. По-рядко виждаме маски с жълта и зелена светлина. Жълтата светлина се употребява за понижаване на зачервявания, а зелената - за справяне с пигментните петна.

Помагат ли в действителност?
Предстои да се ревизират дълготрайните изгоди от LED маските. Но изследванията несъмнено потвърждават, че и сините и алените LED маски повлияват удобно акнеичната и до единствено след няколко месеца приложимост.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР