LED лентата представлява изцяло универсален светодиоден артикул, когато през последното

...
LED лентата представлява изцяло универсален светодиоден артикул, когато през последното
Коментари Харесай

5 Готини идеи за вкъщи с LED ленти

LED лентата съставлява напълно повсеместен светодиоден продукт, когато през последното десетилетие намира необятна употреба както в домашния интериор, по този начин и в работното пространство, а също по този начин и за украса и ударение в хотели, питейни заведения, заведения за хранене, нощни заведения, магазини, търговски и медицински центрове. Реално видяно, може да сменяем безусловно всяко осветително тяло – от общоприетия полилей, който сте инсталирали на тавана, през стените за зониране на помещението, а също по този начин и за осветление на пода, ниските елементи в жилището, накичване на цели мебели структури и други.



Освен с необятната си употреба LED лентите разполагат и с още едно, извънредно огромно преимущество. Икономичната функционалност на LED лентите е към този момент потвърдена и промотирана в продуктите от тази категория на всички производители и марки. Смята се, че това е осветяване, с което можете да спестите до 80% от изразходваната електрическа сила у дома или в офиса. В допълнение, LED лентите разполагат с нескончаем живот – без нужда от поддръжка, замяна или промяна на акумулатори – а точно най-малко 15 години. Последно, само че не по значимост, семействата с дребни деца избират LED лентите, тъй като са безвредни, а и се зареждат елементарно.

Но LED лентите са характерни и с това, че могат да отключат въображението и да разрешат на изобретателния ви дух да се развихри. На процедура, с тях можете да извършите същински чудеса в интериора, изключително в случай че държите на ексцентричния дизайн и функционалното систематизиране на обособените жилищни площи. Днес, ще ви представим 5 готини хрумвания, които да реализирате с LED ленти. Можете да приложите всяка от тях сполучливо и елементарно у дома, само че и да ги употребявате за ентусиазъм и да измислите свои лични планове с LED ленти.



Да започваме!

Изведете на напред във времето декора в стаята по артистичен метод. Идеята е повече от чудесна, в случай че сте обожател на изкуството и вкъщи разполагате с богата сбирка от картини. С LED лентите обаче може да поставите акцента и върху скулптури и гоблени, ретро мебели и даже истински вази, цялостни със сухи цветя. Крайният резултат е по едно и също време обикновен и изобретателен, а визията на помещението незабавно ще се промени в позитивна посока.

Коледа наближава и въпреки магазините към този момент да са цялостни с оферти за декорация, в последно време все по-силно се търсят дизайнерските и истински декори, в това число и такива направени на ръка вкъщи. С LED лента можете да извършите страхотни неща у дома. Изпишете „ Весела Коледа “ или „ 2021 “ с по-тънка LED лента на прозореца, а в случай че сте положителни в рисуването, можете даже да контурирате еленчето Рудолф или семпла коледна елхчика.

Модерно, практично и безвредно стълбище у дома с LED лента. Задачата ви в тази концепция е доста лесна, само че пък резултатът, сигурно, ще ви допадне. Пред всяко ходило поставете LED лента, с което да обезопасите терена, да поставите акцент върху стълбището, а и елегантно и семпло да декорирате интериора.

Вкарайте ред по оптимално най-артистичния метод в женския дрешник или на женската тоалетка. На тези места хаосът нормално е голям, с което пък интериорът търпи най-сериозни провали. Вместо да се чудите по какъв начин ловко да изложите всички си козметични артикули на етажерката, без да затормозявате ситуацията, облепете с LED лента. Същото можете да извършите и навътре в дрешника. Не е ли прелестно да отворите шкафа с маркови рокли или отделението с топлите си палта и да ги видите прелестно осветени като че ли са владеене на същински холивудски звезди и тъкмо в този момент са попаднали под светлините на прожекторите?

Зонирайте дребната си кухня, кухненски бокс или дребното кътче за готвене в огромна всекидневна. Между другото, наклонността кухнята да се слива с трапезарията, а от време на време даже и с хола (поради липса на задоволително свободно място в актуалните жилища) е много известна, само че за мнозина не е изключително практична. Наистина, в случай че в една стая безредно подредим холовата гарнитура, огромния 4К тв приемник и посред всичко това сложим вградената фурна, визията на помещението, несъмнено, няма да е изключително симпатично. За да разграничите обособените зони в тази обща стая, просто вземете LED лента и направете образни светлинни загради сред кътчето за готвено, мястото за хранене и пространството за отмора.

Вземете си, посредством която стаята ви ще замязя на мини дискотека. Този вид лед лента следва звуците и трепти в разнообразни цветове по отношение на басите.

А вие по какъв начин употребявате LED лентите вкъщи или в офиса? Задължително ни споделете вашите артистични хрумвания! Ще се радваме да ги чуем!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР