Лечение на ешерихия коли с домашно приготвена смес. Жената, която

...
Лечение на ешерихия коли с домашно приготвена смес. Жената, която
Коментари Харесай

Тази смес изчиства бактерията ешерихия коли от организма завинаги

Лечение на ешерихия коли с домашно приготвена примес.

Жената, която направи рецептата обществена, споделя, че е пробвала куп неща, с цел да унищожи бактериите, само че единствено рецептата на монахинята й е помогнала.

Ето нейната история:
„ Произхождам от религиозно семейство, почитаме всички религиозни празници и съблюдаваме всички значими пости. Дори когато бях дребна, ме водеха в манастири и църкви, където и да ходехме и даже когато бяхме на отмора, постоянно посещавахме църкви или манастири и ходехме на богослужения.

Миналата година ми откриха бактерията ешерихия коли, тъй че одобрих няколко дози антибиотик, само че след известно време тя се задейства още веднъж. Последният път даже влязох в болница. Но няколко месеца по-късно, когато си помислих, че всичко е зад тила ми, бактерията още веднъж се появи.

Помогна ми една монахиня, с която се срещнах, когато бяхме на отмора. Тя ми даде тази рецепта, тъй че желая да я споделя с вас, може би ще помогне на някого. Лекарството е естествено и в действителност дейно, аз съм живото доказателство за това ”.

Това лекуване на ешерихия коли е в действителност ефикасно.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимони с кора
200 г мед
200 мл зехтин

Приготвяне:
Измийте корена от магданоз, по-късно го смелете дружно с лимоните. Добавете 200 г мед и 200 мл зехтин. Съхранявайте в чист стъклен буркан.

Вижте още: Сочна шоколадова торта с два типа крем. Опитайте!

Употреба: Приемайте по една супена лъжица преди закуска, една преди вечеря, до момента в който цялото наличие се изразходва.

Направете кръвен тест след приема на лекарството. Ако бактериите към момента участват, направете още една доза. Не спирайте, до момента в който не унищожите изцяло бактериите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР