Лечебен чай срещу широк спектър от заболявания Съставки:1 супена лъжица

...
Лечебен чай срещу широк спектър от заболявания Съставки:1 супена лъжица
Коментари Харесай

Микс от билки – чай за оптимално здраве

Лечебен чай против необятен набор от болести

Съставки:
1 супена лъжица култивиран чай
500 мл вода
щипка маточина
щипка жълт кантарион
щипка мента

Поставете лъжица култивиран чай в 500 мл вряща вода и варете 3 минути. Свалете от котлона и прибавете по една щипка от другите билки. Покрийте съда и го оставете за 10 минути. Прецедете чая и го разделете на две равни половини.

Пийте първата половина заран преди закуска, а другата половина преди лягане. Този чай би трябвало да се вари единствено в емайлирана купа.

Този лековит чай се употребява при сърдечно-съдови и сърдечни проблеми, болести на храносмилателните органи и черния дроб, болести на гръбначния дирек, болести на пикочните пътища и простатата, хормонални нарушавания, алергии, диабет и други При ракови болести този чай е в основата на лечението на Бройс.

Диетата за лекуване на рак на Бройс е доста строга диета с плодове, зеленчуци и билки за интервал от 42 дни.

Тъй като раковите кафези имат друг метаболизъм от естествените кафези, диетата на Бройс е предопределена да изтощи от апетит раковите кафези. Но тази диета не вреди на естествените кафези.

Ако не консумирате нищо друго с изключение на зеленчукови и плодови сокове и чайове за интервал от 42 дни, раковите кафези ще умрат от апетит.

Лечебният зеленчуков сок на Бройс се състои от 55% цвекло, 20% моркови, 20% корен от целина, 3% картофи, 2% репички. Картофите са включени по желание, с изключение на при пациенти с рак на черния дроб, където картофите играят значима роля.

Терапия за рак
Бройс акцентира, че болните от рак не би трябвало да ядат или пият нищо друго с изключение на сока, който той предлага да се пие в продължение на 42 дни. Той дава строги указания по какъв начин да приготвяте и консумирате соковете и чайовете.

Сокът включва моркови, целина, цвекло и картофи, ако пациентът е диагностициран с рак на черния дроб. Всички зеленчуци би трябвало да се отглеждат по биологичен метод. Максималният банкет на сок е 500 мл дневно.

По предпочитание се предлага да се пие култивиран чай, жълт кантарион, мента, чай от маточина. Чайове от хвощ, коприва, троскот могат да се пият единствено през първите 3 седмици.

Вижте още: Последната цифра от годината на раждане има значение

Бройс акцентира, че пациентите не би трябвало да стартират диетата незабавно след интервенцията, би трябвало да изчакат 2-5 месеца. Забранено е потреблението на други лекувания при спазването на тази диета.

Необходими са също чист въздух и извършения, според от качествата на пациента. Пушенето би трябвало да бъде спряно. Той акцентира, че пациентите не би трябвало да са покрай източници на естествена радиация, да заобикалят пестициди и освежители на въздуха в домовете си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР