Лече сложи край на серията си от 11 поредни мача

...
Лече сложи край на серията си от 11 поредни мача
Коментари Харесай

Лече излъга Фрозиноне и го изпревари в Серия А

Лече постави завършек на серията си от 11 следващи мача във всички шампионати без победа и на собствен терен пречупи новака Фрозиноне с 2:1 в 16-ия кръг на Серия А. Успехът на жълто-червените пристигна с голове на Роберто Пиколи и Илбер Рамадани, вкарали идентични голове във вратата на Стефано Турати. За гостите първото попадение в Серия А на Кайо Жорже не беше задоволително за нищо.

Само две точки разделяха тези два тима преди мача им, само че с триумфа си през днешния ден Лече изпревари Фрозиноне и се подреди на 11-о място с 20 точки. Гостите са 13-и с 19.

А въпреки и с 11 следващи мача без триумф, домакините не бяха напълно обезверени, защото идваха от четири следващи равенства, включително с Милан и Болоня. Още в 11-ата минута те откриха резултата, въпреки това да се случи с помощта на двойна неточност на вратаря Стефано Турати. Най-напред пасът му към бранител беше кръстосан от Ламек Банда, след което разреши на Роберто Пиколи да го изненада с изстрел долу до близката греда. Само след 23 минути с помощта на намесата на системата за видеопомощ за съдиите (ВАР) беше отсъдена дузпа поради фаул против Матео Брешанини. Кайо Жорже я вкара за 1:1.

Минута преди края на постоянното време домакините стигнаха до триумфа. Отново Пиколи беше в основата, откакто неговият удар затрудни оптимално Турати. Избитата от стража топка обаче отиде в Рамадани, който я прати във вратата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР