ЛеБрон Джеймс заяви, че се е почувствал нереално да види

...
ЛеБрон Джеймс заяви, че се е почувствал нереално да види
Коментари Харесай

ЛеБрон: Семейството ми е всичко за мен, не позволих на трудностите да попречат на мечтите ми

ЛеБрон Джеймс съобщи, че се е почувствал нереално да види името си отпред в класацията за най-вече маркирани точки в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), разкривайки героите, които са го вдъхновявали през кариерата му, написа организация ДПА.

38-годишният Джеймс се обърна към публиката при семейството на Милуоки в четвъртък вечер с думите, че Майкъл Джордан и Коби Брайънт са били ентусиазъм за него и посочи смисъла на майка си Глория и брачната половинка си Савана.

„ Да растеш в дребен град като Акрън (Охайо) в семейство с един родител, само дете, те кара да чувстваш, че в никакъв случай няма да успееш. Знаеш, че статистиката е срещу теб, системата е срещу теб и няма метод да получиш опция да осъществиш фантазиите си. Аз обаче не разреших на тези моменти да ми попречат. Всеки ден мечтаех да играя в НБА и да бъда музи за доста хора. Мечтаех да депозирам като Меджик Джонсън, да мога да изстрелвам като Майкъл Джордан, да дриблирам като Алън Айверсън или да забивам като Коби Брайънт. Взимал към образец от доста спортисти и доста хора по пътя си, а те ми разрешиха да задържа фантазиите си живи “, съобщи ЛеБрон Джеймс.

Баскетболистът не игра при загубата със 106:115 от Бъкс, а в речта си преди срещата сподели още: „ Едно нещо знам сигурно и то е, че в никакъв случай не съм играл непочтено, тъй като баскетболът ми даде доста. Моята красива брачна половинка е същинският Най-полезен състезател, в случай че би трябвало са съм изцяло почтен. “

„ Моето семейство е всичко за мен, а вие също се превърнахме в мое семейство в последните пет години “, обърна се Джеймс към почитателите на Лейкърс.

„ Всяка вечер, когато стъпвам на терена, чувствам какво е да имаш голяма отговорност и какво значи да носиш екипа на Лос Анджелис Лейкърс. Благодаря ви доста “, добави американецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР