ЛеБрон Джеймс вкара кош със сирената за победа на Кливланд

...
ЛеБрон Джеймс вкара кош със сирената за победа на Кливланд
Коментари Харесай

ЛеБрон отново съсече Торонто

ЛеБрон Джеймс вкара панер със сирената за победа на Кливланд със 105:103 против Торонто в третия плейофен мач сред двата тима от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА). По този метод Кавс поведоха с 3-0 в серията от Източната конференция и ще имат опция да я затворят в четири мача, както го направиха и предходната година.
Family. #ThisIsWhyWePlay pic.twitter.com/Q4MnJHfF3S
— Cleveland Cavaliers (@cavs) May 6, 2018

Раптърс изравниха резултата с тройка на новака в лигата Огугуа Ануноби единствено осем секунди преди края, само че Джеймс улови пас в последвалата офанзива, дриблира към коша на противника и вкара две точки пред шокираната скамейка на гостите. Кралят освен завоюва мача, а и усъвършенства безконечния връх по отнети топки в плейофите с 399 и четири повече от Скоти Пипън. Джеймс приключи мача с 38 точки, Кевин Лав добави 21 и завоюва 16 битки, а Кайл Корвър записа 18 пункта за Кавс. Кайл Лори вкара 27 точки за Торонто, който съумя да изравни резултата в последната четвъртина, макар че звездата Демар Дерозън беше на пейката. Ал Хорфърд вкара надвит панер късно в спомагателната част за победа на Бостън със 101:98 против

Филаделфия, с което Селтикс поведоха с 3:0 победи в серията. Хорфърд беше прецизен 5.5 секунди преди края и Бостън взе задатък при 99:98, а по-късно довърши домакините с две точни стрелби от линията за нарушаване.

Първенство на Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА), мачове от плейофите:

Филаделфия - Бостън 98:101 след продължение
* Бостън поведе с 3:0 победи в серията.

Кливланд - Торонто 105:103
* Кливланд поведе с 3:0 победи в серията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР