ЛеБрон Джеймс вкара 40 точки при победата на Лос Анджелис

...
ЛеБрон Джеймс вкара 40 точки при победата на Лос Анджелис
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс пак изравни Майкъл Джордан

ЛеБрон Джеймс вкара 40 точки при успеха на Лос Анджелис над Бруклин Нетс със 116:104, с което се причисли към Майкъл Джордан и двамата са единствените играчи в историята на НБА с повече от един мач с 40 или повече точки след 39-годишна възраст. Звездата на Лейкърс е с два такива дуела, Джордан е с три. Легендата на Чикаго Булс игра до 40-годишна възраст.

ЛеБрон стреля 13 от 17 от игра и изравни върха в кариерата си по брой тройки, като вкара 9 от 10 опита.Това увеличи % на Джеймс от 3 точки до 41,6% през сезона, което е най-хубавото достижение в кариерата му.

" Никога не ми се постанова да се разгадавам на стрелбата за 3 точки, тъй като мога да направя доста други неща. Мога да вкарам от всяка точка, откакто мина средата на игрището. Но имам настройката да се развъртвам и да работя върху нещата, които се трансформират в лигата “, съобщи Джеймс след дуела.

За Лос Анджелис Лейкърс предстоят гостувания на Торонто Раптърс и Вашингтон Уизардс. Тимът е на 9-то място в Западната конференция седем мача преди края на постоянния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР