ЛеБрон Джеймс стана първият играч от НБА, който достигна 40

...
ЛеБрон Джеймс стана първият играч от НБА, който достигна 40
Коментари Харесай

Леброн Джеймс стана първият играч в НБА с 40 000 точки

ЛеБрон Джеймс стана първият състезател от НБА, който доближи 40 000 точки в кариерата си в постоянния сезон. 39-годишната суперзвезда вкара девет точки против защитаващия купата си Денвър, с цел да доближи този връх.


Джеймс, който доскоро повече от година изпревари Карим Абдул-Джабар в класацията за най-резултатни играчи на НБА за всички времена, е четирикратен първенец на НБА и четирикратен най-полезен състезател на НБА, както и най-възрастният деен състезател в лигата, който към този момент е в 21-вата си акция.

" Това е голямо, голямо доказателство за цялата работа, която е положил през всичките тези години, за това какъв брой добре се грижи за себе си, за метода, по който играе на високо равнище ", сподели треньорът на Лейкърс Дарвин Хам за Джеймс преди мача.

" Това е ужасно достижение. "

След като вкара пет точки през първата четвърт, Джеймс вкара забивка 14 секунди след началото на втората четвърт, с цел да се приближи на две точки от значимото достижение, след което пропусна свободен удар, а при идващото притежаване на Лейкърс пропусна пукотевица за 3 точки.

Джеймс вкара историческия панер 10:39 минути преди края на втората четвърт, вкарвайки от лявата страна на коша.

След като вкара коша, публиката приветства Джеймс със ставане на крайници. Топката, която Джеймс употребява, с цел да вкара значимия панер, беше извадена от играта.

В очакване на достигането на значимия стадий Джеймс съобщи, че той няма да се подреди измежду най-великите му достижения, само че границата от 40 000 точки е значима.

" Никой не го е правил. И да съм в тази позиция в този миг от кариерата ми, мисля, че е много готино ", сподели Джеймс.

" Дали това е едно от най-хубавите неща, които съм правил в кариерата си? Не, само че значи ли нещо? Разбира се. Защо да не значи?

" Да върша подвизи и да имам значими моменти през кариерата си, всички те значат нещо за мен. Абсолютно.

" Очевидно е, че има ред кои от тях са по-високи от другите, само че ще ви излъжа, в случай че кажа, че не значат нищо. Абсолютно значи. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР