ЛеБрон Джеймс доказа, че е Краля и счупи рекорда за

...
ЛеБрон Джеймс доказа, че е Краля и счупи рекорда за
Коментари Харесай

Историята е пренаписана: ЛеБрон е Краля на НБА, подобри рекорда за най-много точки ВИДЕО

ЛеБрон Джеймс потвърди, че е Краля и счупи върха за най-вече точки в НБА! Звездата на Лос Анджелис Лейкърс вкара 38 при загубата на своя отбор, със 130:133 от Оклахома вкъщи и по този метод към този момент има 38 388 точки в актива си. С това изпревари иконата Карим Абдул-Джабер.

Абдул-Джабер водеше в тази ранглиста цели 34 години със своите 38 387 точки. Той се отдръпна с този актив през 1989 година. Най-близо до това достижение беше Карл Малоун, който приключи на 1459 точки зад нето. Коби Брайънт бе на 4744, а Майкъл Джордън – на 6095.

Когато ЛеБрон усъвършенства върха дуелът бе прян за малко, а околните му слязоха на паркета, с цел да отпразнуват с него. Самият Абдул-Джабер бе на трибуните и алегорично подаде топка на ЛеБрон, с която му съобщи щафетата.

Джеймс подвигна ръце във въздуха, разплака се и поздрави публиката, която бе станала на крайници, с цел да го приветства и да регистрира невероятното му достижение.

„ Искам да благодаря на всички вас. Вие сте единствени по рода си. Да съм дружно с такава легенда като Карим е ужасно. Моля ви, станете и аплодирайте Капитана. Благодаря на фамилията си, на тези, които ме подкрепяха. Благодаря, че ми позволихте да бъда част от нещо, за което постоянно съм мечтал “, сподели ЛеБрон.

На трибуните бяха редица звезди, измежду които митове в НБА, рапъра Джей-Зи, Флойд Мейуедър, Джон Макенроу и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР