Леа Микеле се сбогува искрено със „Смешното момиче“, докато се подготвя да се поклони

...
Леа Микеле ще играе Фани Брис в музикалното възраждане на
Коментари Харесай

Леа Микеле ще играе Фани Брис в музикалното възраждане на Бродуей на „Funny Girl“ за последен път в неделя вечер и тя размишлява какво е означавало това преживяване за нея.

В изявление, публикувано на нейната потвърдена страница в Instagram в неделя, Микеле характеризира времето, в което играеше Брайс, като „ролята на живота си“, пишейки, че това е „възможност, за която моето по-младо аз можеше само да мечтае“.

„От гледането на „Funny Girl“ за първи път, докато бях в „Spring Awakening“, до пеенето на песните на „Glee“ като Рейчъл Бери, до изпълнението пред Барбра Стрейзънд в MusicCares, до държането на новородения ми син в ръцете ми когато научих, че този грандиозен спектакъл ще се завърне на Бродуей“, написа тя, добавяйки: „Досега моето последно представяне и последната завеса се затварят на една наистина изключителна глава от моя живот.“

Неделя вечер бележи края на възродената продукция „Funny Girl“, според изявление, споделено с CNN през март.

Шоуто, номинирано за Тони, играеше Стрейзънд, когато за първи път беше представено на Бродуей през 1964 г. и послужи като вдъхновение за наградения с Оскар филм от 1968 г. „Смешно момиче“.

Бийни Фелдщайн първоначално играе ролята на Брайс, легендарният изпълнител от началото на 20-ти век, който се влюбва в комарджия Ник Арнщайн, когато шоуто се открива през април миналата година.

Първоначално обсаден от неуспехи, включително вълна от негативни отзиви след дебюта на Фелдщайн, Микеле продължи да замества Фелдщайн като Брайс през септември 2022 г., след като звездата от „Booksmart“ обяви напускането си.

Звездата от „Glee“ призна предизвикателствата, пред които е изправена, когато пое ролята, като написа, че преживяването „е изпълнено с някои от най-невероятните постижения и предизвикателни моменти, за които изпитвам дълбока признателност и благодарност“.

Признавайки нейния актьорски състав и екипа за това, че са й помогнали да научи „истинското значение на връзката, общността и забавлението“, тя написа, че е „дяволски горда от това, което сме постигнали заедно“.

Тя продължи да благодари на членовете на публиката, които идваха всяка вечер, за да видят изпълнението й, на семейството си, съпруга си и сина си за подкрепата.

„Докато се покланям за последен път тази вечер, нося всички тези завладяващи емоции със себе си, докато слагам край на една невероятна глава от живота си“, каза тя и добави: „Бродуей промени живота ми по най-незабравим начин.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР