Лазаровден и Цветница бяха генерална репетиция за идващия Великден. Нямаше

...
Лазаровден и Цветница бяха генерална репетиция за идващия Великден. Нямаше
Коментари Харесай

Шефът на пловдивската полиция пред БЛИЦ TV: Ще удържим хората и по Великден, за да опазим здравето им

Лазаровден и Цветница бяха генерална подготовка за идващия Великден. Нямаше скупчвания на хора, те бяха рационални и се вслушаха в апелите ни. Хората имат вяра на националния щаб и са задоволително дисциплинирани, по този начин, че мисля, че и на Великден няма да има тълпи и ще се оправим със задачата да опазим здравето им.

Това сподели в изявление за БЛИЦ шефът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Той съобщи, че дирекцията има задоволителен потенциал и чиновниците дежурят по КПП-тата, култивиран, паркове и други публични места неуморно.

Община Пловдив е доставила на служителите на реда на пунктовете химически тоалетни и храна. Всички те са снабдени с маски и дезинфектанти.

Полицаи от Пловдив не са изследвани, само че през проби за ковид са минали пожарникари от града под тепетата, които са дежурили в Банско. Няма нито един огнеборец с позитивна проба.

Рязко е спаднала престъпността в района и на кражбите, и на злополуките. Ниската заболеваемост и смъртност в региона комисар Рогачев си изяснява с неуморния труд на хората от първа линия-лекари, служители на реда, общинари. Вижте...


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР