Лайпциг и Фрайбург завършиха 1:1 в мач от 26-ия кръг

...
Лайпциг и Фрайбург завършиха 1:1 в мач от 26-ия кръг
Коментари Харесай

Лайпциг и Фрайбург си поделиха по една точка

Лайпциг и Фрайбург приключиха 1:1 в мач от 26-ия кръг на немската Биндеслига. Домакините владееха повече топката, само че гостите водеха доста дълго време. В края гол на Кох от Фрайбург беше анулиран от ВАР поради доста тънка засада.

През първото полувреме играта не беше изключително атркативна. Въпреки по-голямата интензивност на гостите тимът на Фрайбург стигна до попадение.

В 34-ата минута Мануел Гулде засече напряко с глава топка центрирана от корнер отляво и тя мина съвсем паралелно на вратата, с цел да влезе в далечния ъгъл на вратата на Гулаши.

На почивката Нагелсман пусна Лукман и играта на Лайпциг стана рискова. Домакините свиха обръч към вратата на Шволов, който направи няколко блестящи спасявания.

Юсуф Поулсен съумя да изравни в 77-ата минута след прекрасен гол с глава. Играчите на Лайпциг имаха благоприятни условия, само че Шволов продължи с блестящите си си изяви.

В добавното време играчите на Фрайбург се прегръщаха след гол на Кох, който разстреля Гулаши от близко. Оказа се, че е имало засада, открита от ВАР и резултатът 1:1 се резервира.

Така Лайпциг към този момент е с 51 точки на трето място, само че на процедура загуби движение в борбата за купата. Фрайбург е на седма позиция с 37 точки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР