Лайф коуч или лайфстайл гуру е една от най-нашумелите съвременни

...
Лайф коуч или лайфстайл гуру е една от най-нашумелите съвременни
Коментари Харесай

Лайф коучинг по български модел или как инфлуенсъри стават гурута

Лайф коуч или начин на живот гуру е една от най-нашумелите модерни специалности. Какво съставлява в действителност? С две думи човек, който учи другите хора по какъв начин да бъдат сполучливи в разнообразни сфери от живота си – кариера, фамилен живот, финанси и така нататък У нас специалността провокира доста спорни мнения и огромна заслуга за това имат едни от най-изявените й представители, които дават обещание повече богатства на почитателите си от политиците преди избори: 

Юли Тонкин

Юли Тонкин е най-популярният лайф коуч у нас. Още с влизането на потребителите на неговия уебсайт, излиза информация, в която той дефинира себе си като публицист, бизнесмен, вложител, основател и водещ на най-голямото събитие за личностно развиване в България – „ Несеминарът “. Извън това има издадени 8 книги като някои от тях са в съавторство със брачната половинка му – Албена. В Instagram можете да срещнете голям брой негови цитати, които самият той всекидневно споделя, а това пък дава поле за изява на хората, занимаващи се със основаването на мемета. 

Виж още: Секс до лудост и горещи нощи: Жените в живота на Благо Джизъса

Виктория Капитонова

Виктория е част от най-нашумялото шоу в последно време – „ Ергенът “. Преди това взе участие в кулинарен тв формат, а в това време е и инфлуенсър. Желаните от нея подиуми за изява обаче не стопират дотук. Тя е основател и на „ Ритуали за възстановяване на паричната сила “. Виктория споделя, че с помощта на тези ритуали печели повече пари, получава безвъзмездни неща и така нататък В началото тя създаваше единствено сторита, в които говореше на почитателите си за въпросните ритуали, само че откакто видя, че има интерес от тяхна страна, направи заплатен календар за парични ритуали. 

Наталия Кобилкина

Кобилкина е известна още като „ сексоложката на страната “. Именно с специалността си и с всички описателни препоръки, които даваше на дамите, тя положителни необятна известност у нас. От известно време обаче се подвизава и като лайф коуч за дами. Организира събития и семинари като „ Курс за хитруши “, „ Изкуството да получаваш дарове “ и др. 

Виж още: Таван от 2500 лева: Зори Джи си сподели офертата за 30 минути, мрежата прегря 

Румен Виста

Румен Виста е коуч, който ви дава обещание основаването на сполучлив онлайн бизнес. Уменията му обаче се разгръщат и отвън бизнес средите и той води курсове по основаване на сполучлив YouTube канал. Неговият личен канал обаче има малко над 40 хиляди почитатели, което не е доста даже и за родните YouTube стандарти.  

Изображение: https://www.instagram.com/nataliakobilkina
https://www.instagram.com/victoriakapitonova/
https://www.instagram.com/yulitonkin/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР