Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air

...
Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air
Коментари Харесай

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за разбор на криптовалути, неотдавна удостовери идно air drop събитие в мрежата на Cardano и акцентира, че ADA е незабравим токен.

По време на срещата на върха на Cardano през 2023 година се появи новината, че притежателите на ADA скоро ще получат DUST airdrop с общителното подпомагане на Midnight Network, приета партньорска верига на Cardano.

Това разобличаване разсъни забележителен интерес както измежду вложителите, по този начин и измежду запалянковците. Midnight се отличава с потреблението на модулна рамка и Substrate Stack, като употребява смарт контракти като репликирани машини на положението.

Анализаторите предвиждат, че Midnight ще употребява технология с нулево знание за отбрана на данните – идея, тясно обвързвана с DUST. Мрежата за разработка на Midnight започва на 13 ноември, като сега се организират тествания с тестовия токен DUST (tDUST).

Въпреки че събитието е доказано, точният график остава неразкрит, като евентуално може да влезе в границите на 3 до 6 месеца. Освен това цената на ADA към този момент се е повишила, което евентуално може да повлияе на предстоящата възвръщаемост от идното мятане, както означават от Layergg.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР