"Лъвовете" стартират с две домакинства в преквалификациите Доста силни емоции

...
"Лъвовете" стартират с две домакинства в преквалификациите Доста силни емоции
Коментари Харесай

Деян Карамфилов пред Sportal.bg: У мен бушуват силни емоции с приближаването на Европейското

 "Лъвовете " започват с две семейства в преквалификациите
" Доста мощни страсти бушуват у мен с приближаването на ЕвроБаскет 2022 ", съобщи Карамфилов. " Като цяло последните две години в националния тим са по-емоционални, тъй като преди този момент не бях викан при мъжете, а единствено в юношеските обединения. Много е вълнуващо да видя онлайн една такава организация и най-хубавите баскетболисти на всички европейски страни, които единствено ги виждам по малкия екран. Това е доста вълнуващо и потребно. Може единствено да се учиш от тях - от държанието им и от метода им на поведение на и отвън игрището. Ние се разминаваме единствено сред тренировките с тях, само че въпреки всичко това също много оказва помощ да видиш какви привички имат те и по какъв начин работят ", добави гардът.

Националният тим сподели мощна игра в последните си два мача против Литва и Босна и Херцеговина от квалификациите за Мондиал 2023, само че за жалост и в двата дуела не съумя да удържи преднината си през второто полувреме.
 Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха "лъвовете " от борбата за Мондиал 2023
" Срещу Литва играхме добре. Мисля, че контролирахме мача през цялото време, само че в последната четвърт съществени състезатели натрупаха отмалялост и моето мнение е, че позволихме в средата на четвъртата част те да вкарат лесни пробиви. Това за нашия тим е неприемливо и там се объркаха нещата. След това имахме отново добър късмет да спечелим мача, само че в случай че бяхме удържали още минута-две на тази разлика, щяхме да победим. Срещу Босна и Херцеговина още веднъж имаше подобен миг, в който водехме с пет-шест точки, изпуснахме да задържим преднината си и даже да я увеличим, въпреки всичко ни трябваше победа с над 10 точки. Това го приписвам на липса на сработеност и незадоволително работа като тим ", съобщи плеймейкърът.

Какво още показа Деян Карамфилов в предаването, може да разберете в прикачения видеоклип.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР