ЛЪВНуждаете се от ласкателство, комплименти и забавление от приятелите си

...
ЛЪВНуждаете се от ласкателство, комплименти и забавление от приятелите си
Коментари Харесай

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-2 част

ЛЪВ

Нуждаете се от хвалебствие, похвали и развлечение от приятелите си и на първо място имате потребност от чувството за цялост, което ви дава единствено триумфът. Когато ги нямате, е несъмнено, че ще прибегнете до храна, с цел да се почувствате добре.

Съвети

- Вместо да вършиме гримаси, започнете да се усмихвате. Може да ви се стори необичайно, само че в последна сметка даже усмивката, която не е същинска, изпраща известие до мозъка, че всичко е наред и незабавно ще се почувствате по-добре.

- Купете лотариен билет или играйте лото, вместо да купувате шоколади и чипс.

- Използвайте нарцисизма си и сложете огледало до хладилника, тъй че всякога, когато ви се прииска да хапнете нещо, да виждате себе си.

ДЕВА

Перфекционизмът е " запазената марка " на вашия зодиакален знак, само че когато животът не е толкоз съвършен, колкото желаете, в последна сметка е по-лесно да се чувствате щастливи с чувството, което храната ви дава.

Съвети

-Премахнете тревогата и напрежението, които ви изтезават, като помолите някой да масажира нежно раменете ви. Това неотложно ще отстрани напрежението. Лошото храносмилане изпраща неверно обръщение към тялото и изключително сигнали за апетит.

- Изберете да пиете чай от мента, с цел да отпуснете тялото си.

-Упражнявайте мозъка си, като четете забавна книга или решавате пъзели с кръстословици.

- Отпуснете се в топлата вана, като добавите етерични масла, капнете по две капки розово масло и две капки босилек (розмарин, илаг-илаг, салвия).

ВЕЗНИ

Любовно отчаяние или значимото решение, което би трябвало да вземете, или да живеете без лукса, от който се нуждаете, е доста евентуално да ви накара да се хвърлите към храната.

Съвети

- Дръжте парче кварцов кристал (розов кварц, планински кристал) в ръката си. Неговата сила ще ви помогне да вземете ясни решения, защото ви почиства от умствените отпадъци.

- За да избегнете желанието си за храна, можете да започнете някаква различна терапия, като рефлексотерапия, ароматерапия, която ще ви помогне да се отпуснете и да отслабнете.

- Преборете манията си за храна, като си визиите себе си в първокласен хотел, където блестите със здраве и изглеждате красиво.

СКОРПИОН

Когато започнете да анализирате какво се случва в живота ви, или ви обзет съмнения, нормално блокирате силата си, вследствие на което не се чувствате добре и се стресирате. Цялата тази обстановка ви кара да намерите разтуха в храната.

Съвети

- Пийте чай от женшен, с цел да успокоите половото си предпочитание.

- Успокойте мозъка си, като започнете извършения за разпъване на тялото или йога.

- Плувайте колкото се може повече, тъй като по този начин ще се отпуснете и няма да изпитвате експанзия или се разхождайте край воден източник.

- Опушете стаята с мирис на ванилия, салвия (или какъвто ви харесва), незабавно ще ви отпусне.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР