Лъвиците се надяват да изиграят „най-добрия си мач“ на финала на Световната купа, казва Сарина Вигман

...
Лъвиците се изправят срещу Испания на финала в Сидни в
Коментари Харесай

Лъвиците се изправят срещу Испания на финала в Сидни в неделя.

Отборът на Англия за жени има възможност да вдигне най-желаната награда в играта за първи път.

Това също така ще сложи край на близо 60-годишно чакане Англия да изпита слава на Световната купа - като мъжкият отбор не е печелил от 1966 г.< /p>

Вигман отказа да разкрие дали Лорън Джеймс ще се завърне в титулярния състав след края на наказанието й за два мача.

Джеймс беше един от открояващите се изпълнители на турнира, преди да бъде изгонена, защото се изправи срещу нигерийската си опонентка Мишел Алози по време на осминафинален мач.

Вигман каза: „Разбира се, тя продължи да тренира и наистина е хубаво да имаш 23 играчи на разположение за утре."

Прочетете още:
Англия срещу Испания - къде да гледате финала
Какво да знаем за испанците
Лъвиците празнуват след победата на полуфинала над Австралия< /p>Изображение: Отборът на Англия се събира по време на своя осминафинален двубой срещу Нигерия. Снимка: AP Изображение: Вигман празнува с Мили Брайт, след като Англия си осигури място на финала. Снимка: AP

Говорейки за подкрепата, която лъвиците получиха по време на турнира в Австралия, бившият селекционер на Холандия каза: „Невероятно е това, което се случи.

„Усетихме подкрепата, почувствахме подкрепата тук , но и от другия край на света във Великобритания. Това е нещо, за което мечтаем.

„Надяваме се утре да изиграем най-добрия си мач досега и се надяваме, че всички, които гледат на стадиона, в Обединеното кралство... ще му се насладят.“< /p>Изображение: Мили Брайт, вляво, утешава австралийския нападател Сам Кер след полуфинала. Снимка: AP

Тя добави: „Чувствам се привилегирована. Много съм щастлива на мястото, където съм сега. Има много подкрепа, имаме всичко необходимо, за да се представим на най-високо ниво. Удоволствие е да работете с тези невероятни хора."

Вигман, който е от Холандия, пое мениджърския пост на Англия през септември 2021 г. и изведе отбора до слава на Евро 2022 на родна земя миналото лято.

Щракнете, за да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате своите подкасти. можете да сте извън терена, толкова по-добър може да бъде разговорът и тогава можем да пренесем това на отбора.

„Колкото и хората да не искат да се изправят пред предизвикателства, това е част от играта, това е част от живота и без тези предизвикателства нямаше да сме там, където сме днес.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР