Лавина от възмущение предизвика любителски клип, на който се вижда

...
Лавина от възмущение предизвика любителски клип, на който се вижда
Коментари Харесай

3 000 лева глоба за баща, дърпал шейната на детето си с кола


Лавина от отвращение провокира любителски клип, на който се вижда по какъв начин татко влачи с лекия си автомобил шейна с 8-годишното си дете в нея. Случаят е от околност Карандила край Сливен на 9 февруари към 13,30 часа.

Часове, откакто бе дадена публичност, "Пътна полиция " се самосезира, намери нарушителя и го глоби. Бащата е 38-годишният гражданин на Сливен Свилен Иванов. Той е управлявал лека кола "Опел Корса " със софийска регистрация. Съставен му е акт за административно нарушаване по член 104б т.2 от закона за придвижване по пътищата. Размерът на акта е 3 000 лева, планувано е отнемане на причинителя от удостоверение за правоуправление за период от 1 година.

Блъснаха дете с шейна

От ОД на МВР-Сливен прецизират, че следва да бъде сезирана локалната комисия за протекция на детето.

Адвокат Момчил Панталеев, който е другар на глобения татко съобщи в ефира на БТВ, че Свилен Иванов е образован, извънреден и добър татко. „ Откакто се е случило това с клипа, той е извънредно обезпокоен от мненията и епитетите, които са му лепнали несправедливо. Всичките негови дейности в този миг са извънредно следени и пресметнати. Имало е риск, само че той е бил дребен, тъй като бащата е направлявал обстановката “.



По думите му е внушено, че се касае за безконтролен родител. „ На клипа се вижда, че става дума за разстояние от 100 метра и е карал доста постепенно. Майката е била на задната седалка и също е следила обстановката. Този ден времето бе извънредно хубаво, в тази околност сняг има 1-2 дни в годината и в този ден всеки се е опитал да прекара прекрасен ден с децата си. Аз също бях там. Видях най-малко още двама родители, които правеха същото. Най-опасно бе държанието на лидера на автомобила, от който е сниман клипа “, акцентира юристът.

Той дефинира глобата като несправедлива.

Пазарджиклия подкара шейна с кучешки впряг (видео)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР