Латиноамериканската музикална сцена оплаква загубата на една от своите звезди.

...
Латиноамериканската музикална сцена оплаква загубата на една от своите звезди.
Коментари Харесай

Адска трагедия! Известен певец умря на път за рожден ден

Латиноамериканската музикална сцена оплаква загубата на една от своите звезди. След злополука с частен аероплан почина бразилският артист Габриел Диниз, написа Блиц. Младият артист пътувал, с цел да чества рождения ден на своята другарка. Освен него са починали и двамата водачи. Как се е стигнало до самолетната злополука, към този момент не е ясно.

Новината за гибелта на бразилската звезда унищожи музикалните му почитатели. Младият артист имал и плануван концерт, за който билетите били напълно продадени. Той даже благодарил на почитателите си в обществените мрежи. Малко по-късно се качва на частния си аероплан дружно с двама водачи, с цел да успее да отпразнува рождения ден на приятелката си Каролин. Преди излитането Габриел бил сниман от един от водачите. На видеото той се усмихва и подвига палец. Самолетът трябвало да премине към 500 км до градчето Масейо, само че пътят му завършва на половината от дистанцията с ужасяваща покруса.

И тримата мъже на борда умират при повредата. Кадрите с авариралия аероплан унищожават почитателите на Габриел. „ С огромна горест удостоверяваме гибелта на Габриел и на членовете на екипажа ”, оповестява пред международните медии неговата говорителка. „ Моментите, през които прекосяваме в този момент, са ужасни. Понякога човек си мисли, че това, което му се случва, е единствено неприятен сън, само че в този момент това не е по този начин. Фенове, не тъгувайте! Габриел беше за мен постоянно знак на насладата, по тази причина и вие се радвайте, без значение от тъгата, той би желал това ”, споделя бащата на Габриел.

Тялото на Габриел е било откарано след раздялата с почитателите и околните с кола на пожарната до гробището, където при частен обред с него са си взели последно довиждане фамилията, най-близките другари и неговата обичана Каролин. Медиите в Бразилия означават, че най-тъжно от всичко е, че едвам тази година артистът се изкачва на върха. Песента му „ Дженифър ” е гледана в Ютуб над 23 милиона пъти, а профилът му в Инстаграм е следван от 5 милиона души.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР