Лъсна нов скандал с видинската МБАЛ „Света Петка“. Като отзвук

...
Лъсна нов скандал с видинската МБАЛ „Света Петка“. Като отзвук
Коментари Харесай

Лъсна нов скандал с видинската болница: Жена твърди, че е била осакатена /снимки/

Лъсна нов скандал с видинската МБАЛ „ Света Петка “. Като отзив от вчерашната обява за ортопеда Владимир Цолов, с медията ни се свърза и друга пострадала от експертите в лечебното заведение.



67-годишната Маргарита Борисова от Видин описа своята горчива история и помоли да се даде публичност на случая, с цел да не пострадат още хора.
На 12.09.2021 година дамата паднала в мазето си и си счупила лъчевата кост на лявата ръка. Тя показа, че незабавно е потърсила помощ в Спешния център.
По думи на Маргарита била гипсирана от ортопеда доктор Асенов, само че през нощта не могла да спи от болки в китката. Тя още веднъж потърсила лекаря, който ѝ обяснил, че това е обикновено. Болката обаче ставала все по-силна и почнала да я боли цялата ръка. След нейна молба лекарят ѝ разширил гипса. Жената показа, че той се държал надменно с нея.
Потърпевшата описа още, че гипсът ѝ бил свален от различен експерт от отделението - доктор Велков, който се отнесъл деликатно.
„ След като лекарят ми смъкна гипса, ръката ми беше крива и безусловно изсъхнала. Д-р Велков се държа добре и ми предложи нагревки “, описа тя.
В епикризата на Маргарита от лечебното заведение като лекуващ доктор е посочен доктор Володя Дочков и скандално известният завеждащ отделението доктор Владимир Цолов. Тя обаче е безапелационна, че не се е срещала с тези лекари и операциите са били осъществени от доктор Асенов и доктор Велков.
Жената е ходила на рехабилитации 40 дни, само че няколко месеца по-късно ръката ѝ е крива и не стопира да я боли. Според нея повода за страданията ѝ е, че преди да бъде подложен гипсът, костта не е била наместена.
„ Много мои познати също са пострадали, не е единствено моят случай. Не си поисквам да вляза в тази болница. Небрежността е на всички места ", заключи Маргарита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР