Лъсна голямата лъжа на Плевнелиев и Прокопиев. Обвиняемият олигарх и

...
Лъсна голямата лъжа на Плевнелиев и Прокопиев. Обвиняемият олигарх и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Плевнелиев и обвиняемият Прокопиев делят имоти и пари в Гърция!

Лъсна огромната неистина на Плевнелиев и Прокопиев. Обвиняемият олигарх и някогашният призидент, които не един път са отричали, че са близки, в последна сметка бяха изловени, написа ПИК. Снимки и видео от срещата сред Прокопиев, брачната половинка му Галя и Плевнелиев, демонстрират това. Великолепната тройка обаче не е в България, а надалеч от хорските очи в Гърция.

Може би с концепцията да се скрият, са решили точно за значимата си среща да изберат южната ни съседка. Първо в ресторант Критикос на Уранополис, Халкидики, където и двамата имал първокласни вили, дошъл Плевнелиев. Той учтиво попитал за масата на мистър Прокопиев, а пет минути по-късно се появил и обвиненият олигарх дружно с жена си Галя. По думите на нашия четец съществена тематика на диалог били крупни суми и парцели. Какви парцели разделят и разменят двамата не е ясно, само че сигурно не са техните.

Тема на диалог бил и основният прокурор Сотир Цацаров, както и последните обвинявания на прокуратурата. Това е следващото доказателство за това по какъв начин власт и олигархия са се сраснали.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР