Ласло Джере продължава с неубедителните си резултати през 2024-та, като

...
Ласло Джере продължава с неубедителните си резултати през 2024-та, като
Коментари Харесай

В сръбски дуел на Копакабана: Лайович подчини шампиона от 2019-а година в Рио

Ласло Джере продължава с неубедителните си резултати през 2024-та, като претърпя шестото си проваляне за годината от общо осем дуела. Във втория кръг на шампионата в Рио, международният номер 58 Душан Лайович победи тогавашния първенец в бразилския град с 6:2, 7:5.

Още в първите минути Лайович пое контрола, реализирайки ранен пробив при 1:1. В идващото подаване обаче Джере имаше опцията да изравни резултата, но неговият съотечественик не разреши това да се случи и завоюва още един гейм от началния удар на представителя на топ 35. Така за по-малко от 40 минути резултатът стана 6:2.

Втората половина стартира доста по-обещаващо за изгубилия първия сет. Джере съумя да поведе с пробив и повеждайки с 5:2, изглеждаше, че е на единствено няколко минути от обрата. Лайович обаче извърши немислимото и макар че съперникът му имаше два сетбола пред себе си, завоюва идващите 5 гейма. Така той се класира за първия си четвъртфинал за годината, където ще срещния международния номер 22, Франсиско Серундоло.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР