Лъскава G-класа блокира пътя на пешеходци в Мараша, като зае

...
Лъскава G-класа блокира пътя на пешеходци в Мараша, като зае
Коментари Харесай

Лъскава G-класа блокира пътя на пешеходците, зае цял тротоар

Лъскава G-класа блокира пътя на пешеходци в Мараша, като зае цялостен тротоар. За наглата демонстрация алармира четец на TrafficNews , който е притежател на парцела, пред който возилото е било паркирано. То е било позиционирано на тротоар на ул. „ Дружба” 12 директно до ОУ „ Кочо Честеменски”.

" Ето образно въплъщение на безочливост - по какъв начин се стопира пред врата на парцел. Имотът е мой, различен автомобил паркира редовно, очевидно този се е поучил от него ", написа нашия четец.

Водачът е заел цялото тротоарно място и не е оставил никакво такова за прекосяване на пешеходците. Автомобилът не е паркирал за малко нито пък на спешни, което също не би извинило нарушителя, само че въпреки всичко би било знак, че осъзнава, че мястото му не е там.

В случай, че майка с количка реши да премине от там, това ще бъде невероятно и ще бъде принудена да слезе на пътя, където да се движи край преминаващите коли, което несъмнено би представлявало заплаха.

Припомняме, че законът изисква обезпечаване на най-малко метър и половина разстояние, ако се наложи да използваме тротоари за паркиране на колите си.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във Facebook или на публицистичната ни поща [email protected]
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР