Лас Вегас спечели дербито на Западната конференция, след като победи

...
Лас Вегас спечели дербито на Западната конференция, след като победи
Коментари Харесай

Лас Вегас спечели дербито с Нешвил след дузпи и продължават впечатляващото си представяне

Лас Вегас завоюва дербито на Западната конференция, откакто победи Нешвил с 4:3 след дузпи. Новаците от Града на прегрешението са 2-и в Тихоокеанската дивизия с 37 точки, на 4 от водача Лос Анджелис. Нешвил и Сейнт Луис пък поделят водачеството в Тихоокеанската.

Вратарят на Лас Вегас Малкълм Събан направи рекордните в кариерата си 41 спасявания, включително и едно на по-големия си брат Ри Кей Събан, както и отрази и шестте удара при дузпите. Това е първи случай, в който братята Събан играят един против различен. Лас Вегас отбелязва и трета поредна победа.

Райли Смит вкара единствената дузпа при шестия опит за гостите, до момента в който Уилям Карлсън, Джеймс Нийл и Ерик Хаула се разписаха в постоянното време. Нейт Шмид подаде две асистенции, а Хаула беше прецизен 40 секунди преди края, с цел да прати мача в продължение. Кале Ярнкрок, Виктор Арвидсон и Ник Бонино бяха точни за Нешвил.

Минесота измъкна триумфа над намиращия се в неприятна форма тим на Анахайм, като победи с 3:2 след продължение като посетител. Мат Думба вкара за успеха 3:43 минути след началото на спомагателното време. Дъкс пък имат едвам две победи от девет мача, в които се е стигнало до пордължение и се намира на 6-о място от 8 тима в Тихоокеанската дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР