ЛАС ВЕГАС (АП) — Мъж, който прескочи съдийска скамейка и

...
ЛАС ВЕГАС (АП) — Мъж, който прескочи съдийска скамейка и
Коментари Харесай

Мъж, който нападна съдия от Лас Вегас по време на произнасяне на присъдата, сега обвинен от голямо жури за опит за убийство

ЛАС ВЕГАС (АП) — Мъж, който прескочи съдийска пейка и атакува арбитър от Невада по време на чуване за присъдата в Лас Вегас последно месец, който беше хванат във видео в правосъдната зала, което стана вирусно, в този момент е упрекнат в опит за ликвидиране.

Голямо жури върна обвинителния акт от девет точки против 30-годишната Деобра Редън в Лас Вегас в четвъртък. Неговото изправяне е планувано за 29 февруари.

Съдията от окръжния съд на окръг Кларк Мери Кей Холтус се канеше да произнесе присъдата на Редън по дело за опит за побой на 3 януари, когато той се хвърли през пейката към нея.

Камерите в правосъдната зала записаха по какъв начин секретарят на Холтус и правосъден маршал се бият с Редън, с цел да го овладеят в дивото видео, което беше необятно гледано в интернет и изявления в обществените медии. Седмица по-късно арбитър Холтус го осъди на до четири години затвор за обвиняване в щета, за което се призна за отговорен през ноември. косата й, поставяйки ръцете си към гърлото й и/или я удряйки по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР