ЛАС ВЕГАС (AP) — Кампанията за президентските избори се насочва

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Кампанията за президентските избори се насочва
Коментари Харесай

Невада ще проведе първични президентски избори и събрания, създавайки объркване сред гласоподавателите, но малко напрежение

ЛАС ВЕГАС (AP) — Кампанията за президентските избори се насочва на запад към Невада тази седмица, където дуелните събрания и първоначални избори основават комплициране измежду гласоподавателите, само че малко неустановеност по отношение на предстоящите резултати.

Ники Хейли ще се кандидатира на първичните избори на републиканците във вторник, което няма да се брои за номинацията на Републиканската партия, до момента в който Доналд Тръмп е единственият главен претендент на събранията на републиканците в четвъртък, което го прави. Разделените надпревари на процедура изместиха третия щат в календара на Републиканската партия до национално значение.

Бившият дипломат на Организация на обединените нации отхвърли фракциите като нечестни и основани от държавата-партия, с цел да обезпечат победа на някогашния президент. Нейната акция се опълчи на таксата от 55 000 $, която Републиканската партия на Невада начислява на претендентите за присъединяване в събранията.

„ Не сме похарчили нито стотинка, нито унция сила за Невада. Взехме решението в нача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР