Лари Уитакър, член на най-родственото семейство в Америка, почина на

...
Лари Уитакър, член на най-родственото семейство в Америка, почина на
Коментари Харесай

Лари Уитакър - член на най-родственото семейство в Америка - почина на 67

Лари Уитакър, член на най-родственото семейство в Америка, умря на 67 години. Уитакърови са едно от най-известните фамилии в Америка заради комплицираната им история с инбридинг. Опустошителни генетични недостатъци са предиздвикали някои членове на фамилията от Западна Вирджиния да споделят посредством сумтене и лай, а не посредством думи или жестомимичен език.

Фотографът Марк Лайта, който документира живота на фамилията от 2020 година, показа разстройващата вест на YouTube през днешния ден. Той има вяра, че Лари е умрял след инфаркт предходната седмица - и гибелта му е унищожителен потрес за фамилията. Във видеото си Марк сподели: „ Има някои вести със семейство Уитакър. За страдание, Лари Уитакър умря предходната седмица. Мисля, че имаше инфаркт.

„ Лари постоянно е бил страховит пич за мен. Винаги беше доста благ. Лари постоянно е бил изправен човек и той и Бети в действителност ръководеха шоуто доста добре. Лари ще му липсва доста. Сега ще бъде мъчно за Бети. " В респект един консуматор на YouTube сподели: " Много скърбя з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР