Лари Кобен, който пътува със злощастния самолет от Дубай до

...
Лари Кобен, който пътува със злощастния самолет от Дубай до
Коментари Харесай

Пътник от полета на ужасите разкри какво са преживели на борда на самолета, поставен под карантина

Лари Кобен, който пътува със злополучния аероплан от Дубай до Ню Йорк разкри какво е претърпял на борда. Той е направил и фотоси, с цел да могат приятелите и почитателите му в туитър да придобият по-ясна визия за протичащото се.

Лари е измежду късметлиите, които не са усетили никакви физически неразположения. Но пък е следил какво се случва с останалите.

Както БЛИЦ писа, аероплан, кацнал на летището в Ню Йорк бе подложен под карантина поради известия за заболели пасажери на борда. Пилотът е докладвал, че доста от пасажерите са вдигнали висока температура, а няколко от тях са кашляли.



Пътниците схващат, че нещо се случва, когато самолетът е обкръжен от десетина полицейски коли. В продължение на минути те се питат какво става, без да знаят, че няма да им е разрешено да слязат.

" Още като кацахме, беше злокобно. Трябваше всички сенници да бъдат свалени. Загасиха също по този начин светлините и стопираха всички информационни канали ", споделя различен пасажер от самолета.

След кацането на борда се качват представители на организацията за надзор на заразните заболявания, които карат всички да попълнят специфичен формуляр, описващ здравословнтото им положение.



До последно напрежението е огромно, тъй като не се знае по кое време ще бъдат пуснати, разкрива Лари Кобен.

По думите му даже и отвън самолета продължава съмнението дали да бъдат пуснати през границата.

" Десет минути хората от паспортния надзор обсъждаха какво да вършат с нас, без да знаем какво ще се случи ", споделя той. През цялото време всички са с маски.



Досега към момента не е ясно какво е довело до неразположението на пасажерите.

Ерин Сийкс, която също е била на полета, разкрива пред " Нюз 4 ", че някои пасажери са изглеждали заболели, още преди да се качат на самолета.

Докато се редяхме на опашка за паспортен надзор, някои кашляха и по никакъв начин не изглеждаха добре. Притесних се и помолих за здравна маска, само че не ми дадоха. Вече на борда те продължиха да кашлят, давеха се, ставаха от ден на ден и повече. Почти целия полет прекарах със сако и одеяло върху главата си, с цел да мога най-малко някак да огранича болестта ", спомня си Ерин.



Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР