Лара Златарева, известна като кака Лара разказва в Гала за

...
Лара Златарева, известна като кака Лара разказва в Гала за
Коментари Харесай

Кака Лара разказа за реакцията си, когато дъщеря й казала, че е изпушила първата си цигара. Ето какво е направила

Лара Златарева, известна като кака Лара споделя в Гала за децата си. Както знаем тя има две дъщери с огромна разлика в годините. 

" За тях не знам по какъв начин е, само че за мен е идеално. Понякога съм в шизофрения сред депресиите съпътстваши една бъдеща актриса каквато е Бенджи и еуфорията от първи клас в учебно заведение, която носи Вая. Двете са доста разнообразни. Те се появиха в доста разнообразни стадии в моя живот. Детството на Вая ме сварва в доста по-спокоен стадий. Даже Бенджи ми споделя: " Ти в действителност ли няма да й се скараш за това? ", а на мен към този момент ми е омръзнало да се карам. Докато Бенджи растеше като зарзават, ами тръгнала на учебно заведение тръгнала, те това вършат децата. Според мен човек би трябвало да има деца в една по-осъзната възраст. Скоро имахме диалог за цигарите, марихуаната, и по какъв начин какъв брой ще е готино първата цигара на Бенджи да я изпушим дружно. И един ден тя ми сподели " през днешния ден с една моя другарка изпушихме една цигара " и аз както бях готина майка и внезапно запаочнах да пиля като една неготина майка, мислейки си за цигара марихуана, само че за благополучие се оказа елементарна цигара, успокоих се. За Вая няма какво да се тормозя, тя потегли на учебно заведение и на втория ден беше станала отговорник на класа, такава, която приобщава всички, основава колективи и групи. Тя несъмнено ще стане политически водач. Тя е идната Мая Манолова ", показа кака Лара.

" Много ми харесва новия формат " На кафе ", само че към този момент са ми малко скучни тия коментатори. Не е ли редно към този момент аз да застъпя? На мен не ми е прелестно да ме разясняват, само че аз на драго сърце ще разясня отрицателните черти от харакера на другите. Абе да не се схваща искрено, че съм клюкарка, само че рано или късно нещата лъсват ", пошегува се тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР