Лара Златарева е едно от най-обичаните телевизионни водещи и популярни

...
Лара Златарева е едно от най-обичаните телевизионни водещи и популярни
Коментари Харесай

Кака Лара за сълзите от щастие и от мъка! ТВ водещата за славата и мечтата да е баба

Лара Златарева е едно от най-обичаните телевизионни водещи и известни лица у нас като цяло. Свикнали сме да я гледаме постоянно усмихната, само че истината е, че тя дефинира себе си за извънредно променлив и " заплеснат в пристрастеностите си " човек. Или най-малко това разкри тя пред Мон Дьо.

Виж още: Лияна остави малко на въображението! Певицата - с съвършено спортно тяло, по какъв начин се грижи за него?

Кака Лара показа, че е извънредно разпокъсана, постоянно се лута и множеството ѝ проблеми най-често идват от това, че не знае какво желае. Тя се дефинира като любимец на ориста, само че и счита, че в случай че през днешния ден " Милион и едно стремежи " е в ефир, никой няма да знае името на водещата му. Просто тъй като през днешния ден има доста канали, доста детски, а водещите се сменят през месец. 

Виж още: Петканови пуснаха сина си на градина! Габриел е единствено на 2 година, а към този момент може всички тези неща

Но, става известно, " Милион и едно стремежи " ѝ донесло една сладка популярност, която я разглезила със схващането, че всички би трябвало да я харесват. Кака Лара признава, че през годините нерядко се случва, когато някой не я харесва, тя да прави взаимни отстъпки със себе си. Днес си дава сметка, че през годините е могло да откаже някои изявленията, някои излъчвания, с цел да не се трансформира в " шопска салата ".

Кака Лара показа още, че доста ѝ се ще да бъде баба. " Проблемът " обаче бил, че щерка ѝ, Бернарда, желала да си даде време и първо да поработи. Бенджи, както я назовават всички, неотдавна се сгодила, а Кака Лара била в основата на годежа. Тя не просто знаела, че той ще се случи, само че и скрито крадяла нейни пръстени, с цел да ги даде на бъдещия си шурей, който да вземе верния размер годежен пръстен. Е, халката отново била огромна, само че не това е най-важното в историята.

Виж още: Екзотична и секси: Жената на Борис Солтарийски

Дъщерята на телевизионната водеща била извънредно нетърпелива и даже обмисляла да предложи тя брак на приятеля си. В този миг се намесила бъдещата тъща, която хем съобщила желанията на щерка си на момчето, хем успеля да разубеди Бенджи. Годежът въпреки всичко се състоял по проект, а Кака Лара получавала клипчета от събитието и си поплакала. 

Виж още: Фолк принцесата Лидия с " съвсем съдбовна " промяна по себе си

Тези сълзи от благополучие обаче бяха предшествани от сълзи от тъга. През ноември предходната година след голям брой инсулти от този свят си отива бащата на Кака Лара. моментът бил извънредно тежък и даже се стигнало до миг, в който телевизионната водеща молила Господ, в случай че го обича, да си го прибере, с цел да не се мъчи. Днес тя признава, че татко ѝ ѝ липсва - с цел да я поддържа, с цел да си поговорят, с цел да види годежа на внучката си. 

Изображение: https://www.instagram.com/larazlatareva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР