Лаптоп за заклети геймъри и създатели на сериозно съдържаниеВместо да

...
Лаптоп за заклети геймъри и създатели на сериозно съдържаниеВместо да
Коментари Харесай

ROG Mothership – заместникът на настолните компютри

Лаптоп за върли геймъри и основатели на съществено наличие

Вместо да лежи на бюрото, ROG Mothership стои изправен, с цел да даде на охлаждащата система безграничен достъп до въздушния поток откъм гърба (източник: ASUS Republic of Gamers)

ASUS Republic of Gamers (ROG) обнови линията си геймърски преносими компютри. Колекцията ROG Spring 2019 балансира ловко продуктивност с повече улеснение и по-лесна ежедневна приложимост.

Един от новите модели е ROG Mothership, който се нарежда като заместител на настолните компютри. Този преносим компютър предлага благоприятни условия за визуализация както за върлите геймъри, по този начин и за основателите на съществено наличие.

Обикновените решетки, употребявани в ноутбуците, лимитират охлаждането и се заключват в неподвижна позиция, с цел да дават отговор на форм-фактора, подобаващ за седене в скута. Това е добър компромис за доста преносими компютри, само че заместителите на настолните компютри са прекомерно тежки, с цел да седят комфортно, тъй че ROG премисли формата за възстановяване на прекарването.

Вместо да лежи на бюрото, ROG Mothership стои изправен, с цел да даде на охлаждащата система безграничен достъп до въздушния поток откъм гърба. Клавиатурата се разделя и сгъва за оптималната еластичност, като дава свободата да бъде позиционирана за съвършената стойка и да се свърже с кабел или безжично.
още по тематиката
Отделянето на клавиатурата разкрива ред от четири високоговорителя, ориентирани непосредствено към потребителя и създаващи ефикасна звукова лента под екрана.

Подобреният въздушен поток заради изправената структура разрешава ROG да понижи корпуса, без да жертва скоростта. С дебелина 29,9 мм, ROG Mothership е изненадващо тъничък за мощността, която дава. Част от заслугата се дължи на CNC-обработеното тяло, което се уточни с акуратност за съвършено нагласяване.

Отнема съвсем 20 часа, с цел да се издълбаят всички елементи от твърди алуминиеви блокове, което води до прорязани линии и тъкмо завършени елементи, отразяващи грижата и вниманието към детайлите по време на индустриалния развой.

Свръхбързият FHD панел се обновява при 144Hz с време за реакция от 3 милисекунди, с цел да задоволи геймърите, които желаят да изпитат същинска тройно-цифрова FPS бърза игра.

Алтернативата 60Hz 4K UHD предлага най-хубавия баланс за креативен занимания, с изключителна подробност и цялостно покритие на цветовото пространство Adobe RGB за широкообхватна цветна палитра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР