LAP.bg След като не получих покана от други партии, а от

...
LAP.bg
След като не получих покана от други партии, а от
Коментари Харесай

Пената: Добре е да участваме в политиката, все пак сме минали по много пътеки

 LAP.bg След като не получих покана от други партии, а от тях - би трябвало да се съобразя и да оказа помощ с каквото мога. Добре е да участваме в политиката, въпреки всичко сме минали по доста пътеки. Това съобщи именитият футболен треньор и почетен президент на ЦСКА-София Димитър Пенев пред " Здравей, България " на Нова телевизия. Той е шести в листите на обединението " Воля " и НФСБ в столичните 23-и и 25-и МИР.

Не е толкоз за политика, колкото жест към поканата. Тъй като останалите партии или ни прескачат и не ни канят, или сме забравени, изясни Пенев.

Той описа, че с покана му се обадил водачът на " Воля ". Имало опити от спортни клубове да му се прави забележка за какво влиза точно в техните листи. Не е толкоз за политика, колкото жест към поканата. Тъй като останалите партии или ни прескачат и не ни канят, или сме забравени, изясни Пенев.

След като не получих покана от други партии, а от тях - би трябвало да се съобразя и да оказа помощ с каквото мога, добави той. Запитан дали е щял да влезе в листите на ГЕРБ или Българска социалистическа партия, Пенев отговори с " Да ". Във всяка партия, тъй като много неща съм минал в спорта, в този момент да се допра до политиката, изясни той. И добави, че никой не се е сетил да го предложения в последните години, а в този момент го подлагат на критика, че е влезнал в листите на " Воля " и НФСБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР