LAP.bg Крадец! Така от партия Велика България окачествиха боксьора Кубрат Пулев,

...
LAP.bg
Крадец! Така от партия Велика България окачествиха боксьора Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Велика България към Кобрата: Крадец! Блокира и цапа името, което други са полагали усилия да градят

 LAP.bg Крадец! Така от партия " Велика България " окачествиха боксьора Кубрат Пулев, откакто звездата разгласи, че ще кръсти по същия метод групировката си на 9 юли. Боксьорът призна, че дълго време е умувал върху името на бъдещата си партия, написа " ".

Оказва се, че Пулев по този начин и не е схванал, че към този момент има такава със същото име в политическия живот, като партията е основана в далечната 2014 година. Създателят на " Велика България " Иво Даскалов намерено атакува първенеца, обвинявайки го, че се пробва да си присвои триумфите на групировката.

" Краде, блокира и цапа името, което други са полагали старания да градят. Най елементарно е да седне на постелено! И то не с цел да гради нещо, а с цел да обслужи антибългарски ползи против пари ", намерено атакуват Пулев от " Велика България ".

" Г-н Пулев, с цялото ни почитание като български добър състезател, само че не ви отива да говорите за смяна, а в това време да крадете хрумвания и име на непознат политически план ", скачат от групировката, чието име Пулев е изискал да присвои.

" В този план са вложени години труд и ограничения, доста старания и не прави чест нито на вас, нито на кукловодите ви, които и да са те. Мизерните стъпки са си мизерни ", пишат от " Велика България " по адрес на боксьора.

От " Велика България " обаче са срещу различен да се пробва да отнеме постигнатото за българщината от тях и са изрично срещу Пулев да вземе името на партията им.

" Ще търсим правата си и по правосъден ред ", заканват се от " Велика България " с изискването, че в случай че Пулев се опита да учреди групировка със същото име, то сагата се придвижва в правосъдната зала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР