Лао Дзъ ни учи да внимаваме с мислите си, защото

...
Лао Дзъ ни учи да внимаваме с мислите си, защото
Коментари Харесай

Законът на привличането - как да манифестираме мечтите си?

Лао Дзъ ни учи да внимаваме с мислите си, тъй като те се трансформират в нашите дейности.

Идеята, че привличаме това, което излагаме, явно съществува още от антични времена.

Работата със закона на привличането, с цел да деянията фантазиите си, може да звучи просто, само че в действителност включва деликатно желание, деяние и много работа.

Каквото повикало, такова се обадило е доста тъкмо във връзка с манифестирането - даже и да не го осъзнаваме. Винаги „ привличаме “ позитивност или негативизъм въз основа на силата, която отделяме сами. 

„ Всички сме като магнити, които по едно и също време отразяват и притеглят това, което държим в мислите си “, изяснява духовният създател Шанън Кайзер.

Разбира се, единствено позитивното мислене и вярата няма да осъществен фантазиите ви. Трябва да вложите и труд.

Какво не е манифестирането?

Законът на привличането значи да живеете в сходство с задачите си и да предприемете нужните стъпки, с цел да ги съживите.

Например, в случай че задачата ви е да избягате един маратон за по-малко от четири часа, въпреки всичко би трябвало да влезете във форма и да полагате грижи за тялото си тъкмо през месеците преди надпреварата. Оттам наслояването върху някои позитивни мантри и визуализации може в допълнение да укрепи вашата цел с Вселената.

Как да манифестираме вярно?
 Изберете един магичен буркан и вижте пред какво ви следва да се изправите Изберете един магичен буркан и вижте пред какво ви следва да се изправите
Сигналите на Вселената не са за занемаряване. Понякога тя ни дава знак за това какво да чакаме в бъдеще и пред какви тествания и тру...

1. Визуализирайте

Визуализацията е мощен инструмент за превръщането на концепция или предпочитание в действителност. Можете да си визиите въображаемо бъдещето, което желаете, или да го въведете във физическия свят, като го нарисувате или изпишете на хартия.

2. Бъдете признателни

съзнателно фокусиране върху нещата, за които сте признателни, може да предложения повече обилие в живота ви.

3. Изговаряйте фантазиите си на глас
 Тези сигнали от Вселената ви демонстрират, че не вървите по прав път Тези сигнали от Вселената ви демонстрират, че не вървите по прав път
Всеки има своя лична орис. Някои имат вяра, че животът ни е съдбоносен, други имат вяра, че сами творим ориста си. Истината, както в...

Друг метод да извадите желанията си от главата си и да ги вкарате във физическата действителност е да ги изкажете на глас. Събудете се и заявете на глас на Вселената: „ Бих желал индивида X “. Това е изключително добра и лесна процедура, в случай че занапред стартирате.



4. Следете за знаци от вселената - синхронности

Синхронностите са тези значими „ съвпадения “, които наподобяват леко чудотворни. Ако синхронностите, свързани с задачата ви, не престават да се появяват (обратно към образеца за маратона - може би моделът маратонки, с които бягате се появат по билбордове или виждате някой различен да ги носи), евентуално това е знак, че сте на прав път.

Най-важното при всяко състояние е да сте изцяло уверени, че нещата, за които мечтаете, са към този момент ваши и вие ги заслужавате. Както че сте и признателни за тях. Независимо какъв способ употребявате, в случай че изпитвате тези усеща, манифестирането за вас ще работи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР