Лансираният за премиер на Има такъв народ (ИТН), но не

...
Лансираният за премиер на Има такъв народ (ИТН), но не
Коментари Харесай

Пламен Николов: Народите престояват в пустинята, чакайки месии, минимум 40 години

Лансираният за министър председател на " ИТН " (ИТН), само че не съумял да стане министър-председател, Пламен Николов направи много забавен коментар на изборните резултати за ново Народно заседание. Чрез пост в персоналния си фейсбук профил Николов благодари на всички, които са го подкрепили, само че паралелно с това направи кошмарна 40-годишна прогноза за бъдещето на България, написа Блиц.

Ето какво показа Пламен Николов (публикуваме думите му без редакторска намеса):

" Уважаеми сънародници от град Шумен и региона,

Поредните парламентарни избори са към този момент в историята. Гласът национален този път отреди на Политическа партия " ИМА ТАКЪВ НАРОД " по-различна, само че също много виновна, роля. Благодарение на спартанските старания на хората от регионалната конструкция и кандидатската листа на партията, а също и на всички участници в изборния развой от нашата квота, които предотвратиха голям брой опити за деформиране на вота, Политическа партия " ИМА ТАКЪВ НАРОД " още веднъж съумя да отвоюва мандат в региона.

Ще се употребявам с това доверие умно и още веднъж ще бъда обективен коректив за изпълнителната власт в родния парламент. 

Благодаря на всички, които гласоподаваха за нас, а на тези, които не отидоха въобще да упражнят правото си на глас, бих желал да напомня, че историческият опит демонстрира, че нормално народите престояват в пустинята, чакайки месии, най-малко 40 години... Какво пък, съвсем не останаха - има-няма десетина години до чудото.. ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР