ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Група републиканци от Мичиган планират да

...
ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Група републиканци от Мичиган планират да
Коментари Харесай

Мичиганските републиканци призовават за среща, за да обмислят отстраняването на председателя Карамо на фона на проблеми с набирането на средства

ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Група републиканци от Мичиган възнамеряват да се срещнат в събота и да обсъдят дали да отстранят ръководителя на Републиканската партия на Мичиган Кристина Карамо след месеци на вътрешни битки измежду членовете на партията преди основните сенатски и президентски надпревари в суинг щата.

Не е ясно дали задоволително членове на партията ще участват, с цел да бъде събирането публично, а Карамо даде да се разбере, че няма да признае вота по този начин или другояче, само че поканата за срещата алармира за незабравим спад в поддръжката за ръководителя измежду нейните съществени поддръжници.

Изборен конспиратор, който несполучливо се кандидатира за държавен секретар през 2022 година, Карамо бе определен с голямо болшинство през февруари да управлява държавната партия през идващите президентски избори.

Липсата на набиране на средства и бистрота по време на мандата на Карамо накара доста от нейните някогашни поддръжници да се опитат да я изгонят. Карамо разкри по време на среща на 19...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР