Ланс победи с 1:0 у дома Рен в мач от

...
Ланс победи с 1:0 у дома Рен в мач от
Коментари Харесай

Ланс излъга Рен с гол в края

Ланс победи с 1:0 вкъщи Рен в мач от 20-ия кръг на Лига 1. Единственото попадение в срещата падна в края на мача и негов създател беше Уесли Саид.

С триумфа домакините събраха 30 точки и заемат шесто място във краткотрайното класиране. За бретанците това бе трета поредна загуба, като те имат точка повече.

В 11-ата минута Да Коща получи отляво, напредна и потърси далечния ъгъл, само че след рикошет топката излезе в корнер. След неговото осъществяване Труфер можеше да си вкара автогол, само че топката мина около вратата.

В 21-ата минута Мартен Терие се озова на стрелкова позиция, само че стреля около вратата. В 40-ата минута мощен удар от далечна отдалеченост на Какута мина над вратата.

В 51-ата минута рисков удар на Фофана беше блокиран. Осем минути по-късно гол на Гаетан Лаборд беше анулиран поради засада.

В 89-ата минута Ланс нанесе своя удар. Жонатан Клос проби отдясно и центрира в наказателното поле, където резервата Уесли Саид насочи мощен удар, а Доган Алемдар не съумя да реагира по най-хубавия метод и топката се озова във вратата му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР