Ланс Бас призова феновете на Бритни Спиърс да простят на

...
Ланс Бас призова феновете на Бритни Спиърс да простят на
Коментари Харесай

Защо феновете на Бритни Спиърс трябва да простят на Джъстин Тимбърлейк

Ланс Бас прикани почитателите на Бритни Спиърс да " простят " на Джъстин Тимбърлейк. 44-годишният член на известната през 90-те години на предишния век група NSYNC показа мнението си за неотдавнашната отрицателна реакция, която някогашният му сътрудник получи след разкритията на Бритни.
 Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк преди и след аборта - какво знаем за връзките им
Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Връщаме лентата обратно с над 20 години

В биографичната си книга The Woman in Me, която публично се появи на пазара преди седмица, Спиърс споделя за връзката си с Тимбърлейк. И шокира почитателите си, разкривайки за аборта, който е била принудена да направи, защото Джъстин не е бил подготвен да бъде татко, както и за неговите изневери.

" Всеки има право на лично мнение ", споделя в тази връзка Бас пред TMZ. " Но светът така и така е изпълнен с толкоз ненавист, изключително сега, че е нужно да бъдем по-толерантни и да се научим да прощаваме. Самата Бритни го направи. Така че, дано вземем образец от нея. "

Изпълнителят добави и че към този момент е купил записките на Спиърс и възнамерява да ги прочете в най-скоро време. " Всеки заслужава да опише историята си ", уверен е той.

След като певицата на " Toxic " хвърли бомбата със своите самопризнания за връзката им от 1999 до 2002 година, Тимбърлейк изключи мненията си в Instagram.

Въпреки че към момента не се е изказал персонално за разкритията на Спиърс, Джъстин е изразявал страдание за държанието си в предишното и е подкрепял, до момента в който тя се опитваше да приключи 13-годишното настойничество от татко си, което бе публично преустановен през 2021 година
 Бритни Спиърс с поредна гола провокация
Упс, Бритни отново е чисто гола

Някои неща не се трансформират

" Всички би трябвало да поддържаме Бритни в този миг. Това, което се случва с нея, просто не е вярно ", написа преди време Тимбърлейк в обществените мрежи. " Никоя жена не би трябвало да бъде ограничавана да взема решения за личното си тяло. Никой не би трябвало в никакъв случай да бъде държан срещу волята си, или да желае позволение за достъп до всичко, за което е работил толкоз настойчиво. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР