Land Rover отбеляза отварянето на своя обновен шоурум в Лондон

...
Land Rover отбеляза отварянето на своя обновен шоурум в Лондон
Коментари Харесай

Това е най-луксозният Range Rover, който не можете да си купите

Land Rover означи отварянето на своя освежен шоурум в Лондон с дебюта на най-луксозния Range Rover юридически досега. Колата е създадена от подразделението SVO във Англия и ще бъде направена единствено в 16 екземпляра, които към този момент са разпродадени. Цената на всеки един от всъдеходите стартира от 281 хиляди евро, което е близо до цената на Rolls-Royce Cullinan.
Всеки един от колите е оцветен в сив цвят Grey Gloss с по-тъмен колорит за тавана и част от детайлите по калниците и капака. Черни детайли като лайсните към прозорците, стоповете и надписите прибавят контрастност, както и 23-цоловите джанти, още веднъж в композиция от сиво и черно. Емблемите и надписите са направени от най-старата фамилна бижутерия във Англия – Fattorini.
В интериора британците са заложили на палисандрово дърво и анилинова кожа, комбинирана с анабос. В багажникът са сложени две седалки с тил към пасажерите, като при тях също има меки кожени възглавници. Част от детайлите в интериора са в черна керамика, а диагонален тегел може да бъде открит по седалките, таблото и други елементи на интериора./Fakti

 Това е най-луксозният Range Rover, който не можете да си купите - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР