Land Rover е на Седмицата на автомобилите в Монтерей и

...
Land Rover е на Седмицата на автомобилите в Монтерей и
Коментари Харесай

Вижте 2023 Land Rover Range Carmel Edition за $346,475

Land Rover е на Седмицата на колите в Монтерей и преди малко сподели Range Rover SV Carmel Edition за 2023 година Ако не сте осведомени с полуостров Монтерей, Кармел, Калифорния, е единствено един от супербогатите градове в региона и този Range Rover е кръстен на него. Представете си го като тексаско издание на пикап, само че за извънредно богати хора.

И имаме поради извънредно богат - цената на SV Carmel Edition е 346 475 USD. Ще бъдат създадени единствено 17 екземпляра, а Land Rover уведоми за наличността им определена група притежатели на Land Rover преди този момент обществено откриване.

Carmel Edition ще се предлага единствено в Съединени американски щати и значително съставлява авансово заложена спецификация, която употребява версията на Range Rover с дълго междуосие и 4,4-литров V8 с два турбокомпресора.

 width=

Всяко издание Carmel Edition ще бъде с извънредната багра Satin Bronze, която виждате на фотосите тук. Уникалните 23-инчови джанти, приключени в тъмносив емайл и с бронзови вложки, са единствените джанти, които можете да имате.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР