Лана Дел Рей, която в последните години води все по-отдалечен

...
Лана Дел Рей, която в последните години води все по-отдалечен
Коментари Харесай

Лана Дел Рей ще се омъжва! Вижте кой е тайнственият мъж до нея

Лана Дел Рей, която в последните години води все по-отдалечен от медиите живот, е на път да направи огромна житейска крачка. Певицата с благ глас се е сгодила за приятеля си Евън Уиникър, който работи като ръководещ сътрудник в медийната компания Range Media, заяви Billboard. 

Двамата значително се стараят да държат връзката си надалеч от светлината на прожекторите, тъй че не е несъмнено по кое време тъкмо са почнали да се срещат. Дел Рей и Уиникър бяха видяни обществено дружно неведнъж през последните няколко месеца, в това число в Малибу през септември и до момента в който вечеряха в ресторант в Сан Бернардино по-рано този месец, съгласно Billboard.

Преди това Дел Рей беше обвързана с музиканта Джак Донохю.

Дел Рей и Уиникър са доста положителни в това да пазят връзката си от любознанието на почитателите и медиите. И двамата са  одобрени имена в музикалната промишленост и е допустимо да се срещнали точно поради това. 
                             

Преди да стане управител, Уиникър се e занимавал с музика. Свирил е в инди рок групата Steel Train дружно с известния музикален продуцент Джак Антоноф.

Междувременно Дел Рей издаде деветия си студиен албум, " Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd ", по-рано този месец.

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР